Invitatie atelier de lucru monitorizarea achizitiilor publice, Banca Mondiala

Invitatie atelier de lucru monitorizarea achizitiilor publice, Banca Mondiala

Anunt postat din numele Bancii Mondiale in Moldova

Oficiul Băncii Mondiale în Moldova are deosebita plăcere să vă invite la un atelier de lucru privind implicarea societății civile în monitorizarea achizițiilor publice. Această inițiativă se înscrie în obiectivele Strategiei de Parteneriat cu Republica Moldova pentru anii 2014-17 și se încadrează în eforturile globale ale Băncii Mondiale de a spori implicarea societății civile și a părților terțe în procesele de monitorizare ale achizițiilor publice, în scopul sporirii transparenței, integrității și eficienței utilizării fondurilor publice. 

Evenimentul își propune să identifice provocările actuale ale cadrului de achiziții publice, să prezinte conceptul “contractării deschise” (open contracting), să identifice oportunități de implicare a societății civile în agenda monitorizării achizițiilor publice și să pună in discuție potențialele instrumente de finanțare a unor astfel de activități din partea Băncii Mondiale. Activități similare se derulează în prezent în Republica Moldova, cu finanțare din partea Băncii Mondiale, în cadrul Parteriatului Global pentru Responsabilizare Socială (Global Partnership for Social Accountability –www.worldbank.org/gpsa).

Atelierul de lucru va avea loc Joi, 3 aprilie, cu începere de la ora 14:00, la Oficiul Băncii Mondiale în Moldova (Sala Mare de Conferințe), Str. Pușkin 20/1

Pentru detalii adiționale și confirmarea participării la eveniment, vă rugăm să ne contactați la adresa de email:abusuioc (at) worldbank.org sau la numărul de telefon (022) 200706, extensiune 249.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Human? *